Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın "kamuda mülakat kalkacak" vaadine yanıt: İmza attığın rezaletleri ben düzelteceğim

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın "kamuda mülakat kalkacak" vaadine yanıt: İmza attığın rezaletleri ben düzelteceğim
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kamuda işe alımlarda mülakatın kaldırılacağı yönündeki sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu,...

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kamuda işe alımlarda mülakatın kaldırılacağı yönündeki sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim” dedi.

Erdoğan, bugün partisinin seçim beyannamesini açıkladığı konuşmasında "Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız" dedi.

Erdoğan’ın sözlerine Twitter’dan yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim” ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar