Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt: Yolsuzluk, adaletsizlik, liyakatsizlik; senin ve Saray sosyetesinin işidir!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt: Yolsuzluk, adaletsizlik, liyakatsizlik; senin ve Saray sosyetesinin işidir!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'nin 22. kuruluş yıldönümü kutlamasında kendisini ve CHP'yi hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi.Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'nin 22. kuruluş yıldönümü kutlamasında kendisini ve CHP'yi hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda konuştu. Muhalefete oldukça ağır yüklenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu için "Onurluca geri çekilmeyi dahi beceremedi" dedi.

Erdoğan, "Kalibremize uygun bir muhalefet maalesef bulamadık. Her şeyi değiştirdik ama ülkemizin ana muhalefet partisini tek parti faşizminin boyunduruğundan kurtaramadık. Yıllar geçiyor, ülke değişiyor, dünya değişiyor; hatta eski çamlar bardak oluyor ama CHP'nin faşist kodları asla değişmiyor" şeklinde konuştu.

"Boşuna uğraşma"

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından Erdoğan'a şöyle yanıt verdi:

"Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5’li çetelere hizmeti hiçbir zaman “kalite” ve “kalibre” olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve Saray sosyetesinin işidir.

22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun… Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP’de yeri yoktur, olmaz da!"

TIKLAYIN: Erdoğan, AKP'nin 22 yaşında Kılıçdaroğlu ve CHP'ye sert yüklendi

Öne Çıkanlar