İstanbul’da 20 gündür kayıp olan 22 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu

İstanbul’da 20 gündür kayıp olan 22 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu
İstanbul’da 20 gündür kayıp olan 22 yaşındaki İsmail Irmak’ın cansız bedeni, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde bir uçurumda bulundu. Irmak’ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

İstanbul Sultangazi’de yaklaşık 20 gündür kayıp olan 22 yaşındaki İsmail Irmak’ın cansız bedeni, Esentepe Mahallesi’nde bir uçurumda bulundu. Irmak’ın kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları acı bir sonla noktalandı.

20 günlük kayıp süreci

İddiaya göre, İstanbul’da yaşayan İsmail Irmak, yaklaşık 20 gün önce bilinmeyen bir nedenle ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine, Irmak’ı bulmak için polis ve diğer ilgili birimler tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Cansız bedeni uçurumda bulundu

Irmak’ın, Sultangazi Esentepe Mahallesi’ndeki taş ocakları bölgesinde olabileceği değerlendirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Irmak’ın cansız bedeni yaklaşık 120 metre derinliğindeki bir uçurumda bulundu.

Çıkarma çalışmaları devam ediyor

Ekipler, Irmak’ın cesedini uçurumdan çıkarmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Irmak’ın ölümüne ilişkin detayların yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar