İmamoğlu ve CHP’lilere taş atanlar Ankara’dan mı getirildi?

İmamoğlu ve CHP’lilere taş atanlar Ankara’dan mı getirildi?
Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’lilere saldıranların Ankara’dan otobüsle getirildiğine dair bir iddia öne sürüldü.Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gerçekleştirmek istediği etkinliğe yapılan...

Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’lilere saldıranların Ankara’dan otobüsle getirildiğine dair bir iddia öne sürüldü.

Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gerçekleştirmek istediği etkinliğe yapılan taşlı saldırıda gözaltına alınanlar serbest bırakılırken, olay günü toplanan gruptan bir kısım kişinin Ankara’dan getirildiğine dair bir iddia ortaya atıldı.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, “Erzurum saldırısında yer alan bazı çocukları Ankara'da iki tane otobüsle cumartesi gece toplamışlar. Mitingin olduğu yere götürmüşler, miting bitince de aynı şekilde otobüsle Ankara'ya geri taşımışlar” dedi.

ORGANİZASYONDA ANKARALI İŞ İNSANI İLE ERZURUMLU “EFSANE ÜLKÜCÜ” İSİM Mİ VAR?

Saldırıya ilişkin iddiaları köşesine taşıyan Erkin, şu ifadelere yer verdi:

İçişleri Bakanlığı, MİT, bir gözaltının bile olmadığı Erzurum provokasyonuyla ilgili mutlaka ve mutlaka telefon trafiğinebakmalı. Kimin mi? Önce o gençler içindeki yetkili şahsın, sonra da Erzurum'un “efsane ülkücü” isimlerinden bir siyasetçinin! Ardından da Ankara'da yaşayan bir “iş insanının”!

İddialara göre: Erzurum saldırısında yer alan bazı çocukları Ankara'da iki tane otobüsle cumartesi gece toplamışlar. Mitingin olduğu yere götürmüşler, miting bitince de aynı şekilde otobüsle Ankara'ya geri taşımışlar.

Yine uçakla getirdikleri yaşı büyük olan bazı kişiler de varmış. Yine bu organizasyonda da Ankara'nın önemli ‘iş insanı’ olduğu konuşulanlar arasında.”

Öne Çıkanlar