İmamoğlu, İBB'nin 21 yeni kreş açılışında: Cumhuriyet öncelikle çocuklar için...

İBB, 21 kreş daha açıyor. İBB Başkanı İmamoğlu, Yuvamız İstanbul Kreşleri'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu projelerin Cumhuriyet'in temel değerlerine atıfta bulunarak, "Cumhuriyet öncelikle çocuklar için eşitlik ve adalet demektir," dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir genelinde 21 yeni kreş açarak eğitim alanında önemli bir adım attı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yuvamız İstanbul Kreşleri'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu projelerin Cumhuriyet'in temel değerlerine atıfta bulunarak, "Cumhuriyet öncelikle çocuklar için eşitlik ve adalet demektir," ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, açtıkları kreşlerin sadece birer yapı değil, aynı zamanda "mega projeler" olduğunu belirterek, bu kreşlerin insan hayatına dokunan ve çocukları geleceğe hazırlayan eğitim merkezleri olduğunu vurguladı.

İmamoğlu, “Çocuklarımız, bu kreşlerde eşit ve adil bir eğitim alacak,” diyerek, eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal adalet konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

İmamoğlu Yuvamız İstanbul Kreşleri toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet öncelikle çocuklar için eşitlik ve adalet demektir.

Açtığımız kreşler, mega projedir; insana dokunur, çocuk yetiştirir. Çocuklarımız, eşit ve adil bir eğitim alır.

Bizim mega projemiz, açtığımız kreşlerdir. Kreşler insana dokunur, çocuk yetiştirir. Çocuklarımız eşit ve adil bir eğitim alır."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar