Geliyorum diyen vahşet! Katilin bir sene önce İkbal'i öldüreceğini söylediği video

Tüm Türkiye'yi sarsan kadın cinayetlerinin faili Semih Çelik'in bir sene önce çektiği video ortaya çıktı.

Türkiye'de iki gündür ülke genelinde yaşanılan ahlaki çürümenin var olduğunu hissettiren olayları konuşuyor.

Toplumda meydana gelen ahlaki çürüme özellikle kadınların yaşam hakkını etkilemeye devam ediyor. Suç kaydı, hastalık kaydı olmasına rağmen dışarıda suçlu ordusunun varlığı her geçen gün daha da hissediliyor.

Son yaşadığımız olaylardan biri de bu çürümenin ne kadar yaygın olduğunu gösteriyor. Fatih'te İkbal Uzuner'i Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i katleden Semih Çelik'in psikolojik sorunlar yaşadığı ve daha önce tedavi gördüğü öğrenildi.

Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi. Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi.

Bir sene önce çektiği video

EKOL TV'nin ulaştığı videoya göre, Kılıç, İkbal Uzuner'i öldürmek için bir plan yaptı ancak başarılı olamadı.

"Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum"

İkbal Uzuner'i katlettikten sonra intihar eden Semih Kılıç'ın çektiği videoda şu ifadeleri kullanmış:

- İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Ama benim için güzeldi her şey. Bundan sonra korkmana endişe etmene gerek kalmayacak.

- Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerliydi.

- Bekledim apartmanın altında seni bekledim. Takip ettim saatlerce. Normal bir gün olsaydı ölmüş olacaktın. Tanrı o kadar yardım etti ki.

"Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın"

- İyi ki olmadı böyle bir şey. Ve vazgeçtim. Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. Diğer tarafta canlı bir insan olarak peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar