Fatih Altaylı, Özgür Özel’i eleştiren Kılıçdaroğlu'na: Aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden, hayatımızdan çekin gidin

Gazeteci Fatih Altaylı, Özgür Özel’i eleştirerek “Ben Erdoğan’ın elini sıkmam diyen Kılıçdaroğlu’na yüklenerek “Kemal Bey aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden. Hayatımızdan çekin gidin” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında son zamanlarda yaşanan CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile mevcut genel başkanı Özgür Özel arasındaki gerilime değindi.

Altaylı, Özel’i eleştirerek ''Ben Erdoğan’ın elini sıkmam'' diyen Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Gazeteci Altaylı, “Kemal Bey aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden. Hayatımızdan çekin gidin” dedi.

Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek şöyle konuştu:

''Kemal Bey artık önemli değilsiniz. Siz enstrümanın son deliğisiniz. Siz Biden'ın başka bir versiyonusunuz. Lütfen kendinize başka şeyler söyletmeyin. Aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden. Hayatımızdan çekin gidin”

Ne olmuştu?

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği’nce (BAMAD) sansürün kaldırılışının 116. yılı vesilesiyle düzenlenen ‘Basın Özgürlüğü Buluşması’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada Özgür Özel’in “Ülkenin Cumhurbaşkanı ile bayramlaşmıyor, Anıtkabir’de bile el sıkışmıyor, camide bile göz göze gelmiyordu” sözlerine yanıt verdi.

"Saray’daki zatın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz"

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum. Gezi’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için elini sıkmıyorum yüzüne bakmıyorum. Bana hakaret ettiği için değil. Beni tehdit ettiği için değil. Linçlere, saldırılara uğradığım için değil.

Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım. Türkiye’yi sığınmacı deposuna çevirdiği için elini sıkmayacağım. Seçimlerde sahte videolar hazırladığı için yüzüne bakmayacağım ve elini sıkmayacağım. Biz Saray’daki zatın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz.”

''Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini üstüme almıyorum''

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün CHP Adalar İlçe Başkanlığı ve Adalar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Özel, Kılıçdaroğlu'nun "sarayda oturanla el sıkışmam, mücadele ederim" sözlerine de yanıt verdi.

''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini üstüme almıyorum. Türkiye'nin kutuplaşmasından birinci parti sorumludur. 31 Mart'ta ben birinci parti oldum. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok çalıştık ama olmadı. Erdoğan gibi birinci parti olup ikinci parti olanların elini sıkmayanlardan olmadık."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar