Fatih Altaylı: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu düşmandı; Özgür Özel'e karşı nasıl birleşsinler?

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı son değerlendirmeler, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki ilişkiyi ve geçmişteki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Gazeteci Fatih Altaylı, "Diyorlar ki Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında kavga var" sözleriyle başladığı değerlendirmesinde, bu iddiaların gerçeklik payını sorguladı. Özellikle eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin başında kalması durumunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterilmeyeceğine dair spekülasyonları hatırlatarak, bu konuda unutulan detaylara dikkat çekti.

Geçmişte İmamoğlu'na yönelik yapılan eleştirileri ve Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması destekleyenlerin İmamoğlu'na karşı kampanya yürüttüğünü vurgulayan Altaylı, "Bu kadar hafızası düşük bir toplum olabilir de entelektüel geçinen gazeteci, siyasi yorumcu filan bunları hatırlamayarak eşek muamelesi yapıyorlar.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu düşmandı; Özgür Özel'e karşı nasıl birleşsinler? Bu kadar hafızası düşük bir toplum olabilir de entelektüel geçinen gazeteci, siyasi yorumcu filan bunları hatırlamayarak eşek muamelesi yapıyorlar.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu düşmandı. Hatırlayın. Hatırlayın neler dendi. İmamoğlu tehlikeli diyen ben değildim Kılıçdaroğlu'ydu." ifadeleriyle eleştirilerini sürdürdü.

Öne Çıkanlar