Erdoğan da Erzurum'daki saldırı için İmamoğlu'nu hedef aldı: Kendi provokasyonları

Erdoğan da Erzurum'daki saldırı için İmamoğlu'nu hedef aldı: Kendi provokasyonları
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yönelik saldırıya ilişkin olarak "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar"...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yönelik saldırıya ilişkin olarak "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp ondan sonra da utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Edirne mitinginde konuştu.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde gerçekleşen saldırı hakkında şunları söyledi:

Kendi provokasyonlarıyla olay çıkardıkları şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler. Sandıkları patlatmaya var mıyız? Ezeli ve ebedi kardeşliğimize leke süremeyecekler. Sandıklara iyi sahip çıkmanızı istiyorum.

Erdoğan'ın ifadelerinden öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

Edirne, ülkesinin bütünlüğüne milletinin birliğine ve istiklaline göz dikenleri asla affetmez. CHP miting yapıyor. Meydanı dolduran bölücü sempatizanlar dişe diş kana kan diye slogan atıyor.

Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor. Bütün bunlara CHP yönetiminden, koalisyonun diğer ortaklarından tepki gelmiyor. Yabancı medyaya dönüp, bizim seçimimizden size ne diyemiyorlar.

Kimine bakanlık sözü vermişler, kimine cezaevlerini boşaltma sözü vermişler. Terörist başını, Selo'yu dışarı çıkaracaklarmış. Erdoğan cumhurbaşkanlığına devam ettikçe, hakkı, hukuku biz size bırakmayız. Kamudan atılanları geri alma sözü vermiş Bay Bay Kemal. Kimine ekonomimizi tefecilere teslim etme sözü vermişler. Senin gibilere bu tefeciler para vermez.

Bize ve Cumhur İttifakı'na kimlerin saldırdığına baktığımızda tablo tüm açıklığıyla ortaya çıkıyor. Az önce Kırklareli'ndeydik. 20 bin kişi vardı. Şu anda Edirne'de karşımda 25 bin kişi var. 

Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Teknolojik imkanların böylesine geliştiği dönemde bu numaralar bayatladı.

Erdoğan mitingin bir kısmında "Ben Köyümü Özledim" türküsünü şiir gibi okudu.

Öne Çıkanlar