Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta esnaf ziyareti yaptı

TTB, iBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta esnaf ziyareti yaptı. İmamoğlu ziyaret öncesi halka seslendi, Tokat'a karşı sorumluluklarının arttığını ifade etti.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat Taşhan'da esnafı ziyaret etti.

İmamoğlu, ziyaret öncesi meydanda toplanan halka seslenerek; "Tarihin en güzel noktalarından birisi bir miras olarak bize bırakılmış olan Tokat'ın bugün farklı konularda ama sanayide ama tarımda ama turizmde ama başka konularda bulunduğu noktanın Tokat'a yakışmadığını, Tokat'ın bütün insanları bugün sabahtan itibaren bana dile getiriyor" dedi.

'Çok güzel günler bizimle olacak'

Tokat'a karşı sorumluluklarının arttığını dile getiren İmamoğlu, "Sizlerin bir hemşehrisi, bir dostu, bir evladı olarak şunu ifade edeyim; bugün Tokat'ta benim hem Tokatlılara hem İstanbul'umuza hem de bütün milletimize olan sorumluluğum bir kat daha artmıştır. Sorumluluklarımı alıp gidiyorum Tokat'tan. Yakın gelecek çok güzel günler bizimle olacak göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar