Dilan Polat ve eşi Engin Polat tahliyeden sonra ilk paylaşımını yaptı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat tahliyeden sonra ilk paylaşımını yaptı
Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 10 ay süren tutukluluklarının ardından geçen günlerde tahliye olmuştu. "Sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım" diyen Dilan Polat, bugün eşiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak dikkat çekti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme”, “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet” suçlamalarıyla 40 yıl hapis cezası talebiyle yargılanmış ve 10 aydır tutuklu bulunmuştu.

Polat çifti, 10 ay süren tutukluluklarının ardından geçen günlerde tahliye olmuştu.

"Sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım"

"Sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım" açıklamasında bulunan Dilan Polat, bu sözlerine rağmen bugün eşiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak dikkat çekti.

Geçen günlerde tahliye edilen çift, sosyal medyada ilk kez birlikte bir kare paylaştı.

Dilan Polat, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa kalp işareti ekledi ve “Göğe Bak Benimle” adlı şarkıyı arka plan müziği olarak seçti.

1726478938004-dilan-1-jpeg-b-gx-iid-hc-0-w-b-ml-xa-5-ba.jpeg

''Öyle bir anda da olmuyor''

Sosyal medyada paylaştığı hikayeler ile tanınan Dilan Polat, uzun süre sonra kamera karşısına geçti. Takipçilerinin isteği üzerine Polat tahliyesinin ardından ilk kez hikaye paylaştı. Paylaşımında 'sizi kırmak istemem' diyen Polat şöyle konuştu:

“Sizi kırmak istemedim, konuşarak hikaye at demişsiniz ama öyle bir anda da olmuyor yani”

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar