Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EURO 2024 çeyrek final maçı izleme konvoyu böyle görüntülendi

Hollanda ve Türkiye'nin oynayacağı Euro 2024 çeyrek final maçını izlemek için Berlin'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu böyle görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda Milli Takımı arasındaki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçını izlemek üzere Berlin'e giderken uzun bir konvoy eşliğinde görüntülendi.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen ve 2-1'lik skorla Türkiye'nin elendiği maç sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a dönüşü için Atatürk Havalimanı'na hareket etti. Havalimanında İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de ülkeye dönenler arasındaydı.

Berlin'de Türk Milli Takımı'nı destekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu, maç sonrası ülkeye dönüşünde yoğun ilgiyle karşılandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar