CNBC-e yıllar sonra hangi programlarla geri dönüyor? Yeni CNBC-e'de ekran yüzleri kim olacak?

CNBC-e yıllar sonra hangi programlarla geri dönüyor? Yeni CNBC-e'de ekran yüzleri kim olacak?
Bir zamanların nostaljisi olarak anılan ve sunduğu içeriklerle dönemine damga vuran CNBC-e yıllar sonra hangi programlarla geri dönüyor merak konusu oldu. Peki yeni CNBC-e'de neler olacak?

2015 yılı Kasım ayından sonra yeniden 10 Haziran’da tekrar izleyici kitlesiyle buluşacak olan yeni CNBC-e’de hangi dizi ve programların yer alacağı merak konusu oldu.

OdaTV'nin haberine göre; Yeni CNBC-e hafta içi sabah yediden akşam yediye kadar ekonomi kanalı hüviyetinde olacak. Saat 19.00’ dan sonra filmler, diziler, konserler ve yarışmalar yer alacak.

Gündüz kuşağı

‘Sabah Notları’nda Meryem Kenan var. ‘Para Ekranı’nda (09-12.00) Şafak Tükle yer alacak. Kendisini ‘A Para’dan hatırlıyoruz. Öğlen kuşağında Naz Özdeğirmenci yer alacak. Kendisi daha önce Halk TV’deydi. Öğleden sonra Pazartesi ve Cuma Süheyla Yılmaz ve Salı, Çarşamba ve Perşembe Güzem Yılmaz Ertem var.

ek.jpg

Her ikisi de Bloomberg HT’deydi. Hatta ‘Güzem Yılmaz Ertem’in ekranlara veda ettiği’ haberleri çıkmıştı. Bir sürpriz yaptı, yeni CNBC-e’ de ekranda olacak. Ve 16.00’ da ‘Son Baskı’ var. Melis Hazal Karagöz sunuyor. Hem Youtube hem de ekranın tanıdık yüzü. Bu kuşakta Mahfi Eğilmez, Asaf Savaş Akat, Alaatin Aktaş ve Hakan Güldağ gibi ‘ekonominin duayen isimleri’ ile söyleşiler yer alacak.

CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim? - Sayfa 4

Simpsonlar yerini alıyor

Saat 20.00’ den sonra ‘Simpsonlar geliyor. Haftanın beş günü BBC’nin sevilen yarışma formatı Letterbox, Yiğit Kirazcı’nın sunumuyla ekrana gelecek. CNBC-e denince akla ‘diziler’ gelirdi. Şimdi de öyle olacak. Peki hangi diziler var?

n.jpg

Şimdilik adı geçenler ‘Dexter’, ‘X Files’ (10 ve 11’nci sezon), ‘The Offer’(Francis Ford Coppola'nın çığır açan gangster filmi Baba'nın geliştirilmesi ve prodüksiyonu hakkında bir biyografik-drama mini dizisi), ‘Gangs Of London’(Gareth Evans ve Matt Flannery tarafından yaratılan bir İngiliz aksiyon gerilim suç televizyon dizisidir). Yerli program olarak şimdilik Ece Sükan’ın ‘life style’ tarzı ‘3 S’ programı yer alıyor.

k.jpg

Jımmy Fallon ve konserler

Bir CNBC-e klasiğiydi Jimmy Fallon ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’... Yine yeniden geliyor... Ve kanalın bir başka vazgeçilmezi güzel konserler... 2CELLOS, Nora Jones, Andrea Bocelli, olağanüstü Çin’li piyanist Lang Lang konseri…

b.jpg

Tabii ki bunların arkası gelecek.

Öne Çıkanlar