CHP’li Murat Bakan'dan 'terörle mücadele' vurgusu: Acı bir şekilde görmüş oldu

CHP’li Murat Bakan'dan 'terörle mücadele' vurgusu: Acı bir şekilde görmüş oldu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına ilişkin, yaptığı açıklamada "Terörle mücadele edilmesi gerektiğini acı bir şekilde burada tekrar yaşayarak görmüş olduk" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yavuzyılmaz ve Özgür Karabat'la, terör saldırısının gerçekleştiği TUSAŞ Ankara Kahramankazan yerleşkesinde açıklamalarda bulundu.

Saldırı nedeniyle üzgün olduklarını belirten Bakan, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

"Terörle mücadele edilmesi gerektiğini gördük"

Bakan, konuşmasında "Terörle mücadele edilmesi gerektiğini acı bir şekilde burada tekrar yaşayarak görmüş olduk. Henüz olay çok yeni. Profil, PKK'lı profili gibi gözüküyor ama bununla ilgili İçişleri Bakanlığı detaylı çalışma yapıyordur diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu tür olayların bir günde planlanmayacağını belirten Bakan, "Önceden bu terörist saldırı muhtemelen planlanmıştır. Başkente kadar gelip, Türkiye'nin en önemli savunma tesisine böyle bir saldırıya cesaret ettiklerine göre birtakım güvenlik zafiyetleri var" diye kouştu.

Bakan sosyal medya hesabından dün de "Terörle müzakere edilmez, terörle mücadele edilir. Çözümün yeri parlamentodur, meşru siyasettir" şeklinde paylaşım yapmıştı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar