CHP, Emek Büroları'nı tekrar faaliyete geçiriyor

CHP, Emek Büroları'nı tekrar faaliyete geçiriyor
CHP, işçilerin sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacak ve bu yönde politikalar üretilmesine katkı sağlayacak "Emek Büroları"nı yeniden faaliyete geçirme kararı aldı

CHP, işçilerin sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacak ve bu yönde politikalar üretilmesine katkı sağlayacak "Emek Büroları"nı yeniden faaliyete geçiriyor.

CHP Genel Başkanı Özgür özel, Emek Büroları Akademik Kurul Toplantısı’na katılmak üzere 13 Eylül Cuma günü emek kenti Kocaeli’ne gidecek.

CHP 30 Haziran tarihinde, asgari ücrete ara zam talebi ve emekçilerin yaşadığı sorunları dile getirmek için Kocaeli Gebze’de bir Emek Mitingi düzenlemişti. Bu kez de yine emek kenti Kocaeli’de Emek Büroları’nı faaliyete geçirmek için ilk adım atılacak. Bu kapsamda 13 Eylül Cuma günü, uzmanlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların temsilcileriyle bir akademik kurul toplantısı yapılacak. Bu toplantıda büroların yol haritasının oluşturulması amaçlanıyor.

Toplantının ikinci bölümünde CHP Lideri Özel de Kocaeli’ne gelerek toplantıya katılacak. Özel burada, CHP’nin emek politikaları üzerine konuşacak.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar