Casperlar Çetesi’nden polisi şehit eden Yunus Emre Geçti'ye destek: ''Savaşın içindeyiz''

Ümraniye’deki polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit edilmesi sonrası, “Casperlar” olarak bilinen çete sosyal medya üzerinden skandal bir açıklama yaparak, cinayetin zanlısı 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti’ye destek verdi.

"Casperlar" olarak bilinen bir çete, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak, Ümraniye'de 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'ye destek verdi.

Çetenin sosyal medya hesabında paylaşılan mesajda, “Sizde memur, bizde kardeş bitmez” ifadeleri kullanıldı.

''Kimseye ihtiyacımız yok''

Casperlar çetesi, Geçti’ye hapiste bakımlarını üstleneceklerini belirterek, “kötü muamele” iddialarıyla polislerden şikayetçi olacaklarını duyurdu. Çete, “Biz Yunus Emre Geçti’nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok” diyerek rest çekti.

Geçti'nin hastane saldırısında motosikletleri temin eden kişi olduğu ortaya çıktı

Çetenin açıklamalarında dikkat çeken bir diğer husus ise, Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne yapılan saldırının da Yunus Emre Geçti tarafından gerçekleştirilen motorlarla yapıldığı iddialarıydı.

31 Ağustos’ta, hastanenin acil servisine motosikletle yapılan saldırıda, Daltonlar ve Casperlar çeteleri arasında bir hesaplaşma yaşandığı öne sürülmüştü. Bu olaydan birkaç gün önce Daltonlar çetesine üye üç kişiye yönelik bir saldırı gerçekleşmişti.

yeni-proje-5.png

''Savaşın içindeyiz, istemeden de olsa bir saldırı yapmak zorunda kaldık''

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Bildiğiniz üzere bir savaşın içindeyiz ve intikamımız için Bahçelievler Devlet Hastanesine istemeden de olsa bir saldırı yapmak zorunda kaldık” denildi. Bu ifadeler, çetenin içindeki çatışmayı ve intikam alma arzusunu gözler önüne serdi.

''Annesi çıkıp saçma sapan açıklama yapmış''

Geçti’nin annesi tarafından yapılan açıklamalara da değinilen sosyal medya paylaşımında, “Annesi çıkıp saçma sapan açıklama yapmış” ifadeleri kullanılarak, annesinin durumu sorgulandı. Bu durum, toplumda ailelerin suçlu ya da kurban olarak değerlendirilmesine dair tartışmaları yeniden alevlendirdi.

yeni-proje-1.png

ekran-alintisi.png

ekran-alintisi2.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar