Bakırköy Belediye Başkanı, İmamoğlu'na çok sert: "Vebal aday değilim diyemeyenlerin boynunda"

Bakırköy Belediye Başkanı, İmamoğlu'na çok sert: "Vebal aday değilim diyemeyenlerin boynunda"
CHP'deki Belediye Başkanları toplantısında söz alan isimlerden birisi de Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’ydu. CHP’de bir genel başkanlık sorunu olmadığını söyleyen Kerimoğlu konuşmasında İmamoğlu’nu hem...

CHP'deki Belediye Başkanları toplantısında söz alan isimlerden birisi de Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’ydu. CHP’de bir genel başkanlık sorunu olmadığını söyleyen Kerimoğlu konuşmasında İmamoğlu’nu hem seçim öncesi uyguladığı politika hem de seçim sonrasındaki söylemleri nedeniyle çok sert eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’na hitaben konuşan Kerimoğlu, “Seçimi kaybetmenin vebali sizin üstünüzde değil, sizin kazanamayacağınıza inanan, başka bir partinin genel başkanı ile darbe hazırlığı yapan, yine aynı genel başkan ile çak yapanların, seçim öncesi aday değilim diyemeyenlerin, adayımız şu demeyenlerin üstünde, vebal bunlarda” dedi.

Kerimoğlu liyakatin önemli olduğunu ama sadakati olmayan liyakatin hiçbir önemi bulunmadığını söyledi, “Eğer sadakat yoksa ihanetle sonuçlanır” diye konuştu.

TIKLAYIN: Belediye başkanları toplantısında İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında söz düellosu

Öne Çıkanlar