Arka Sokaklar dizisi Sedat Peker'i konu aldı

Arka Sokaklar dizisi Sedat Peker'i konu aldı
Türkiye'nin 20 senelik polisiye dizisi Arka Sokaklar'da suç örgütü lideri Sedat Peker konu alındı. Dizideki Tevfik Moralı karakteri, Sedat Peker gibi kamera karşısına geçip ifşaları ve kirli işleri anlattı.

Arka Sokaklar’ın 681'inci bölümünde, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere devlet içerisindeki çok sayıda kirli işleri anlattığı videoları sonrası hakkında organize suç örgütü liderliğinden arama kararı çıkarılan Sedat Peker’e gönderme yapıldı.

Dizide tutuklu olan Rıza Soylu, başkomiser Hüsnü Çoban ve komiser Mesut Güneri'nin cezaevinden çıkmasını Tefo’nun (Tevfik Moralı) ifşası sağladı.

Dizideki Tefo karakteri, yurt dışına kimin yardımıyla kaçtığını söylerken, aynı zamanda tutuklu bulunan Mesut komiser, Hüsnü başkomiser ve Rıza Soylu’nun haksız yere gözaltına alındığını söylüyor.

Tefo, tıpkı Sedat Peker gibi konuşarak “Seni barınağa yatıracağım” diyor. Tefo, Başsavcı Vekili Ramiz Karaca’nın kendisine yardım ettiğini, yurt dışına kaçırdığını ve polislere kumpas kurduğunu da ifade ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar