Altaylı'dan Erdoğan'a FETÖ eleştirisi: Beraber yürüdük biz bu yollarda’ vardı, dalga mı geçiyorlar?

Gazeteci Fatih Altaylı gündemi yorumladığı kendi Youtube kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ hakkındaki sözlerini eleştirdi

15 Temmuz darbe girişimini üzerinden 8 yıl geçti ancak darbeye karışanlar ve darbeye hazırlık aşamasında yaşananlar üzerine süren tartışmalar devam ediyor.

Darbe öncesi Fetullah Gülen Cemaati ve AKP yakınlığı muhalefet tarafından “darbeye bu durumun zemin hazırladığı” görüşüyle sık sık eleştiriliyor.

İktidar ise bu konuda herhangi bir görüş beyan etmezken örgütün devletin kurumlarına sızma girişiminde devleti kandırdığını ifade ediyor.

Gazeteci Fatih Altaylı da muhalefetin eleştirileri üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “FETÖ’nün 40 yıldır gizlice sızdığı kurumları temizledik” sözlerini hedef aldı.

Altaylı, “Ne gizlice sızması ya? Bizimle dalga mı geçiyor? Gizlice sızma falan yok. ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ vardı. Yargıya sızdılar mı, hayır; yargıyı teslim ettiler. Anayasa değişikliğini el ele yaptılar Ordudan bu subayları atmaya çalışanlara ‘Vay İslam düşmanları’ denilmedi mi?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar