Alaattin Çakıcı 'suikast' iddialarına meydan okudu: "Yüreği yeten karşıma dikilir"

Alaattin Çakıcı 'suikast' iddialarına meydan okudu: "Yüreği yeten karşıma dikilir"
Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, kendisini öldürmek için tim kurulduğu iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sinan Memi-Dalton Şabo-Serhat Azad isimli çete liderinin suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı vurmak için tim hazırlattığı iddia edildi.

Çakıcı ise sosyal medyada yayılan iddialara bir basın açıklamasıyla yanıt verdi.

Çakıcı, kendisi ile problemi olan kişilere meydan okuyarak, "Yüreği yeten her türlü karşıma dikilir" dedi.

"Yüreği yeten her türlü karşıma dikilir"

Çakıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Cehveri GÜVEN isimli fetö mensubu vatan haini benimle ilgili yurtdışında video çekip haber yapmaktadır. Daha evvelde Kemal Çağlar TEMEL 'in öldürülmesi ile ilgili haber yapmıştı. Bugünde söylüyorum Kemal Çağlar TEMEL 'i tanırdım. Arada yanıma gelip giderdi. Ne adamımdı, ne akrabam ne de iş bağlantım vardı. Cezaevinden çıktığımdan bugüne Türkiye'nin her yerinden milyonlarca insan benimle resim çektirdi. Çağlar TEMEL 'in öldürülmesi 2017 yılında yurt dışında yaptığı arkadaşlıktan dolayı aralarının açılmış olmasındanmış. Bunu da vefatından sonra öğrendim. Benimle her yemeğe gideni, her resim çektireni vursalar mezarlıklar almaz. Çünkü %99'u tanıdığım değil. Çağlar TEMEL `i tanımış olmam da avukatımın akrabası olması dolasıyladır. Cehveri GÜVEN şimdi de beni öldürmek için tim hazırlandığını iddia ediyor. Ben öyle 20 araçla dolaşmam 2 araçla dolaşırım o da toplam 5 kişi. Benimle kimin problemi varsa yüreği yeten her türlü karşıma dikilir. Bu lafım Türkiye 'de benimle problemi olan herkes için geçerlidir. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Ne olmuştu?

Alaattin Çakıcı'nın en yakınındaki isimlerden Kemal Çağlar Temel, uğradığı silahlı saldırı sonucu İstanbul'da öldürülmüştü.

Öte yandan Alaattin Çakıcı’nın İstanbul Poyrazköy’de Kemal Çağlar Temel ile yemek yerken fotoğrafları da ortaya çıkmıştı. Çağlar'ın öldürülmesinden sonra Çakıcı'nın da öldürüleceği iddia edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar