Akşener dava açacağım demişti, Özdağ’dan yanıt geldi "Memnun olurum"

Akşener dava açacağım demişti, Özdağ’dan yanıt geldi "Memnun olurum"
Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ hakkında dava açacağını söylemişti. Akşener’in açıklamalarına yanıt veren Ümit Özdağ, “memnun oldum” dedi.

Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a dava açacağını duyurdu. Akşener, SÖZCÜ gazetesi yazarı Aytunç Erkin'e verdiği demeçte, "Avukatımla birlikte hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu hem de Ümit Özdağ’ı mahkemeye vereceğim. Çünkü ‘ihanet’ ve ‘ahlaksızlık’ çok ağır iki söz." dedi. Akşener'in dava açacağım açıklamasına Ümit

"Dava açmasından memnun oldum"

Ümit Özdağ ise Cüneyt Özdemir'in yayınında gündem olan sözleri için, "O konuşma Ümit Özdağ ve Meral Akşener arasında olmadı. Ümit Özdağ söyleseydi zaten Türkiye o gün öğrenirdi hem de en yüksek tonda. Zafer Partisi'nin kuruluş çalışmalarında geldi anlattı. Ben sonra bunu değişik zeminlerde paylaştı.Sözcü TV'den İpek Özbey'in programında da paylaştım. Dün yapılan açıklama Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla peş peşe olunca kamuoyunun dikkati çekti. Akşener de dava açacakmış, dava açmasından memnun oldum. Konuşalım bunu." açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar