Akşener: Bu seçimde, kaç kilo ettiğimizi göreceğiz

Akşener: Bu seçimde, kaç kilo ettiğimizi göreceğiz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçimlere her bir yerde tek başımıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikle söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçimlere her bir yerde tek başımıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikle söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız, göreceğiz" dedi.

Partisinin Bursa il başkanlığında konuşan Akşener, seçimlerin kaybedilmesinin sorumlusunun Altılı Masa'da oturan altı lider olduğunu söylerken "Ben sorumluluğumu partim adına kabul ediyorum" ifadesini kullandı. Partisini cezalandıran seçmenlerin Kılıçdaroğlu'na da oy vermediğini vurgulayan Akşener, "Bu hatadan ders çıkarıp bir daha tekrarlamayacağız" dedi.

Akşener, seçimlerde Kılıçdaroğlu için çalışılmadığı eleştirilerini reddetti ve ekledi: "Partililerime, arkadaşlarıma saygısızlık edeni çarparım."

"Sorumlu benim, gerekeni yapacağım"

"Vira Bismillah" diyen Akşener şöyle devam etti: "Her ilçe için mutlaka adayınız olacak. Yola çıkacağız kendi başımıza. Bunların neticesinde bütün sorumluluk bana aittir. Milletimiz bilecek ki bu neredeyse referandumdur. O sonuç artıysa hepimizindir, eksiyse sorumlu benim gereğini yapacağım."

Akşener, konuşmasında, partisinin ilk belediye başkan adayını ilan ederek, Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Arslan'ın Orhaneli Belediye Başkan Adayı olduğunu paylaştı.

Öne Çıkanlar