AK Gençlik Ocakları Başkanı Aydoğan yine gündemde: İçişleri Bakanlığı imzalı karta açıklama getirmedi, gazeteciyi tehdit etti

AK Gençlik Ocakları Başkanı Aydoğan yine gündemde: İçişleri Bakanlığı imzalı karta açıklama getirmedi, gazeteciyi tehdit etti
Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan yine gündemde. İçişleri Bakanlığı imzalı tanıtım kartlarına açıklama yapmayan Aydoğan, gazeteci İsmail Arı'yı tehdit etti.

İçişleri Bakanlığı’nın logosu ve siminin olduğu kartlar bastıran AK Gençlik Ocakları konuyu tekrar gündeme getiren gazeteci İsmail Arı’yı tehdit etti.

Arı sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı’nı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Bastırıp dağıttıkları karta bakın. Üstünde kocaman İçişleri Bakanlığı yazıyor, altında da AK Gençlik Ocakları....Bu kartı gören birçok polis, jandarma kartı taşıyanı bürokrat vs. sanacak, her kapıyı açacak... Buna nasıl izin verdiniz?” şeklinde AK Gençlik Ocakları üye kartını paylaştı.

ismailari.png

Paylaşımı alıntılayarak yanıt veren Türkiye AK Gençlik Ocakları Genel Başkanı sıfatını kulllanan Ferhat Aydoğan, gazeteci Arı’yı tehdit etti.

Aydoğan, İçişleri Bakanlığı imzalı karta dair herhangi bir açıklama yapmadan “Artıkçı İsmail Arı, senin DHKP-C'li olduğun belli. Bir de utanmadan resmî kuruluşa laf ediyorsun. Sana inananlar, senin ne olduğunu benden daha iyi biliyor. Sen önce İBB’nin seni tatile gönderdiğini açıkla. İstanbul’da tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan vergilerle tatile gönderen belediye başkanı ve ona yalakalık yapan sen, üstüne mükafat gibi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun. Sana son uyarımı yapmıştım. Sen insanların mahremine kadar inan, aşağılık kalitesiz insansın. Bak, ortada gezemiyorsun, çıkamıyorsun karşıma. Fare gibi kaçıyorsun. Ama beni her yerde görebilir, duyabilirsin. Sen kalemi satılık ve kalemini tetikçiliğe kullanan vatan haini birisin” ifadesini kullandı.

ferhataydogan-001.png

Kim bu Aydoğan?

Ferhat Aydoğan kendisini gazeteci olarak tanıtsa da daha önce de Türkiye’nin gündemine suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın basın danışmanı sıfatını kullanmasıyla girmişti.

Aydoğan’ın çakarlı araçlarla pozlar vermesi, İçişleri Bakanlığı imzalı tanıtım kartı kullanması ve kaymakamlar, valililer ile bazı bürokratlarla resminin olması kim Aydoğan sorularına neden oldu.

Çakıcı danışmanlık iddiasını reddetti

Ferhat Aydoğan'ın danışmanlık iddiasını Alaattin Çakıcı, Aydoğan’ın Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaretiyle gündeme gelmesiyle reddetti.

6 Şubat’taki depremlerin merkez üssü Maraş’a giden Aydoğan, burada Orgeneral Arif Çetin’le görüştüğünü sosyal medyadan duyurmuş, görüşme basına yansıyıp gündem olmuştu.

Bu görüntülerin ardından Çakıcı, imzasıyla yaptığı açıklamada Aydoğan’ın danışmanı olmadığını söylemişti. Aydoğan’ın Çakıcı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek gibi isimlerle de fotoğrafları bulunuyor.

DMM'den jet açıklama

İletişim Başkanlığı’na bağlı DMM ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı tarafından kart dağıtılmadığını ifade etti. Ancak ne gazeteci İsmail Arı'nın ne de yayınlanan haberlerin içinde "İçişleri Bakanlığı kart dağıtıyor" ifadesi yer almıyor.

DMM tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görsellerdeki kimlik kartlarının 'İçişleri Bakanlığı tarafından dağıtıldığı' iddiası doğru değildir.

İçişleri Bakanlığı tarafından böyle bir kimlik kartı verilmemektedir.

Bakanlık çalışanı olmayan kişilere herhangi bir kimlik kartı verilmesi söz konusu değildir"

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar