'Eski bakan Yaşar Okuyan vefat etti' iddiasına ailesinden yalanlama: Sağlık durumu stabil

'Eski bakan Yaşar Okuyan vefat etti' iddiasına ailesinden yalanlama: Sağlık durumu stabil
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski devlet bakanı Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak daha sonra paylaşımını sildi. Yaşar Okuyan'ın ailesi ise olayın gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Teyidi...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski devlet bakanı Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak daha sonra paylaşımını sildi. Yaşar Okuyan'ın ailesi ise olayın gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır" diyerek asılsız haberlere tepki gösterdi.

Bir süredir Başkent Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Yaşar Okuyan, bugün geçirdiği iç kanama nedeniyle entübe edilmişti.

Durumunun kritik olduğu belirtilen Okuyan için Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan vefat ettiğine dair bir paylaşım geldi. Ancak Özdağ daha sonra bu paylaşımını sildi.

Yaşar Okuyan'ın ailesi ise Özdağ'ın bu paylaşımında tepki gösterdi. Okuyan'ın sağlığı ile ilgili aktarılmakta olan haberlerin gerçeği yansıtmadığına yer verilen açıklamada "Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır" denildi.

"Sağlık durumu stabil"

Açıklamanın devamında "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz" ifadelerine yer verildi

{{unknown}}

Öne Çıkanlar