İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Genel Başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Genel Başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanları, 2024’teki yerel seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na...

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanları, 2024’teki yerel seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na "Siz varsanız ben yokum" dediği iddia edildi.

Gazeteci Yalçın Bayer, toplantıda konuşan İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu’na, “Siz Genel Başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum” dediğini iddia etti.

Bunun üzerine Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın İmamoğlu’dan konuşmasını toparlamasını istediğini, İmamoğlu'nun ise “Toparlayamam, dinleyeceksin” karşılığını verdiğini aktardı.

Bayer, İBB Başkanı İmamoğlu'nun, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile de sert bir şekilde tartıştığını, Kerimoğlu'nun, “Sende parti ruhu yok, daha sen yenisin” dediğini ifade etti.

Öte yandan, Diken'den gazeteci Altan Sancar, İmamoğlu'nun Bülent Kerimoğlu'na tepki göstererek, Toplantı kayıtlarını talep edeceğim, hakaret davası açacağım dediğini aktardı.

Kılıçdaroğlu'nun ise Değişim isteyenlerin çoğu MYK’da yer almayan isimler dediğini vurguladı. Habere göre toplantı sonunda Kılıçdaroğlu Kurultayı bu yıl yapmak zorundayız ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar