GGYD İş'te Fırsat toplantısının konuğu Prof.Dr. Özgür Demirtaş oldu

GGYD İş'te Fırsat toplantısının konuğu Prof.Dr. Özgür Demirtaş oldu
İş dünyasının yakından takip ettiği, geleneksel hale gelen Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin (GGYD) 67’nci İş’te Fırsat Toplantıları, GGYD’nin kuruluş yıl dönümü ve Konya Şubesi’nin açılışının birinci yılında Konya’da yapıldı.

GGYD’nin tüm şubelerinden üyelerin katılımıyla yapılan 67. İş’te Fırsat Toplantıları’nın konuğu finans profesörü, mühendis, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Özgür Demirtaş oldu.

GGYD üyelerinin iş sunumlarıyla başlayan 67. İş’te Fırsat Toplantıları’nın açılış konuşmasını GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu yaptı. Başkan Allıoğlu, “GGYD, üyeleri arasındaki iletişimi önemseyen ve bu iletişimi kuvvetlendirmek için sürekli çalışan, toplantılar düzenleyen bir sivil toplum kuruluşu. İş’te Fırsat Toplantıları, sadece toplantı adı değil, aynı zamanda sizlere sunduğumuz açık bir davet. Fırsatları değerlendirin, cesur adımlar atın, hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Biz sizlerle her türlü iş birliğine açığız” dedi.

6be7a950-d76c-4a77-a098-dc915bfa3981.jpeg

“Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle anıyoruz”

Allıoğlu, “Biz bundan tam 21 yıl önce 19 Mayıs 2003 yılında kurulduk. Bugün üye sayımız 1.300’e ulaştı. 40 binden fazla kişiye istihdam sağlıyoruz. Kuruluşumuzun 21. yılını, Konya şubemizin 1. yaş gününde kutluyoruz. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı da kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, özlemle ve hayranlıkla anıyorum. Konya şubemizin açılmasından çok kısa süre sonra, nitelikli üye alımlarıyla Konya şubemiz çok iyi işler yaptı. Bundan dolayı, GGYD Konya Şube Başkanımız Cantürk Karçaaltıncaba ve tüm GGYD Konya Şubesi yöneticilerimize ve üyelerine teşekkür ediyorum. Eskişehir ve Kayseri’den gelen yeni üyelerimiz burada. Ekonomi ve sivil toplumun gelişmesi için birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

7d1d165f-3758-44f1-aced-750f4e3881d6.jpeg

GGYD Konya Şube Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba da “Bizler bundan tam bir yıl önce 35 arkadaşımızla yola çıktık. Bugün 80 üyeye ulaştık ve yeni arkadaşlarımızla GGYD ailesini büyütüyoruz. Bir aile olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özgür Demirtaş hocama çok teşekkür ederim. Programa katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GGYD’nin yeni tanıtım filminin izletildiği 67. İş’te Fırsat Toplantısı, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın Türkiye ve dünya ekonomisi hakkında bilgi verdiği, teknolojinin gelecekte nasıl bir dünyaya yol açacağına dair geniş bir perspektif sunduğu konuşmasıyla devam etti.

01hyayxg2jzpaj54sq66attn74.jpg

“Nilüferler için harcanan çaba çok kıymetli”

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, GGYD faaliyetleri ve Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu ile ilgili olarak, “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu kapsamında yapılan işler takdire şayan. Yapmak zorunda değilsiniz, ama yapıyorsunuz. Bu kıymetli bir çaba. Daha da büyüsün. Ben de sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım. GGYD kendini aşmış. Hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha da büyüyün, ama kaliteden ödün vermeyin” dedi.

Öne Çıkanlar