Eski Hatay valisi ve il sağlık müdürü hakkında suç duyurusu

Eski Hatay valisi ve il sağlık müdürü hakkında suç duyurusu
TİP Hatay Milletvekili Adayı Can Atalay, AKP’den milletvekili olmak istedikleri için görevlerinden istifa eden ancak listelerde yer bulamayan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat hakkında İskenderun...

TİP Hatay Milletvekili Adayı Can Atalay, AKP’den milletvekili olmak istedikleri için görevlerinden istifa eden ancak listelerde yer bulamayan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat hakkında İskenderun Devlet Hastanesi’nin yıkılması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

"BU KENT İÇİN EN DOĞRU ADAYLARDAN BİRİDİR"

ANKA’nın haberine göre, Atalay’ın avukatı Bülent Akbay’ın İskenderun Adliye’sine ilettikleri dilekçede, depremde İskenderun Devlet Hastanesi’nin yıkılması sonucu en az 76 kişinin ölmesi nedeniyle Rahmi Doğan ve Mustafa Hambolat hakkında yakalama kararı çıkartılması talep edildi. Yine Can Atalay imzası taşıyan bir başka suç duyurusu dilekçesi ise depremde yıkılan binaların molozlarının insan sağlığını ve tarım alanlarını etkileyebilecek şekilde depolanması gerekçesiyle verildi.

Öne Çıkanlar