Ekrem İmamoğlu: Tevfik Göksu bir belediye başkanı olarak kendisine yazık etti

Ekrem İmamoğlu: Tevfik Göksu bir belediye başkanı olarak kendisine yazık etti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de katıldığı Çalar Saat'te gündeme ilişkin konulara değindi. Esenler Belediye Başkanı'nı eleştiren Göksu, "Tevfik Göksu bir belediye başkanı olarak kendisine yazık etti" dedi.İstanbul...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de katıldığı Çalar Saat'te gündeme ilişkin konulara değindi. Esenler Belediye Başkanı'nı eleştiren Göksu, "Tevfik Göksu bir belediye başkanı olarak kendisine yazık etti" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat'e konuk oldu. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya yüklendi.

İmamoğlu AKP'li Esenler Belediye Başkanı Göksu için, "Belediye başkanı formundan, Ekrem İmamoğlu'na laf yetiştirme formuna dönüştü. Kendine de yazık etti" dedi.

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifak gündemine ilişkin konuşan İmamoğlu, şu sözleri kaydetti:

"En önemlisi tabandaki toplumsal ittifaktır. Ben, onun zaten İstanbul'da sağlandığını düşünüyorum. Bunu kurumsal olarak da sağlamanın çok değerli olacağını düşünüyorum. Umuyorum güzel bir karar çıkar."

"Ben işime bakıyorum, Bakan Özhaseki de futbolculara prim dağıtacağına işini yapsın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin kendisi hakkında “İşine baksın, kentsel dönüşümü nasıl yürüteceğimi onlara mı soracağım” sözlerine bir kez daha yanıt veren İmamoğlu, "Ben işimi biliyorum sayın Özhaseki de işini bilsin. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın, Şehircilik Bakanlığı yapsın." dedi.

Mehmet Özhaseki, Kayserispor - Trabzonspor maçının ardından Kayserisporlu futbolcuları görüntülü arayarak futbolcuları kutlamış ve prim sözü vermişti. Bakan Mehmet Özhasaki'nin prim sözü tepki çekerken futbolculara verilecek olan primin nereden karşılanacağı ise yurttaşlarda soru işaretine neden olmuştu.

Öne Çıkanlar