Beylikdüzü Gençlik Festivali Emir Can İğrek ile kapanış yapıyor

Beylikdüzü Gençlik Festivali Emir Can İğrek ile kapanış yapıyor
Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kırlangıç Gençlik Festivali’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu da yaşanacak. 18 ve 19 Mayıs’taki etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.
18 Mayıs’ta Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası – Kırık Pena – Olur Öyle Hatalar, 19 Mayıs’ta ise Emircan İğrek sahne alacak. Ödüllü spor müsabakalarının yanı sıra dans ve sahne gösterilerinin sunulacağı festival kapsamında bu yıl “Gençliğin Ayak Sesleri” gençlik koşusu da düzenlenecek.

18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da “Gençliğin Ayak Sesleri” gençlik koşusunda 14-25 yaş arası genç kadınlar ve genç erkekler kıyasıya yarışacaklar. Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda başlayacak koşu yine aynı yerde bitecek. Aynı gün 13.00 – 20.00 saatleri arasında Yaşam Vadisi 1. Etap’ta kurulan alanlarda ödüllü spor turnuvaları ve açık alan spor etkinlikleri devam edecek. Saatler 17.00’ı gösterdiğinde ise 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde zumba gösterisi, DJ performansı ve Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası – Kırık Pena – Olur Öyle Hatalar müzikseverlerle buluşacak.

kirlangic-genclik-festivalinde-emircan-igrek-sahne-alacak-2.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele ateşini yaktığı ve gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ise Yaşam Vadisi 1. Etap’ta gerçekleşecek etkinliklerin yanı sıra ünlü sanatçı Emir Can İğrek en sevilen şarkılarını Beylikdüzü halkı için söyleyecek.

PROGRAM AKIŞI

“Gençliğin Ayak Sesleri” Gençlik Koşusu

TARİH: 18 Mayıs

SAAT: 10.00 / 10.30

YER: Cumhuriyet Etkinlik Alanı

ADRES: Büyükşehir, Cumhuriyet Cd. No:11, Beylikdüzü/İstanbul

Yaşam Vadisi 1. Etap / 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi Etkinlikleri

TARİH: 18-19 Mayıs

SAAT: 17.00-22.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap / 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası, Beylikdüzü – İstanbul

Spor Etkinlikleri

Yaşam Vadisi 1. Etap

TARİH: 18-19 Mayıs

SAAT: 13.00 – 20.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap / Bizimkent Lokal Yanı / Japon Bahçesi / Dr. Ayla Savaş Ortaokulu arkası

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi – Davutpaşa Caddesi, Beylikdüzü – İstanbul

Öne Çıkanlar