Avrupa Sosyalistler Partisi'nden 'Kılıçdaroğlu' mesajı: Saygın ve şefkatli

Avrupa Sosyalistler Partisi'nden 'Kılıçdaroğlu' mesajı: Saygın ve şefkatli
Avrupa Sosyalistler Partisi kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Mesajda "Muhalefet partilerinin, saygın ve şefkatli bir lider olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz" denildi.CHP Avrupa Birliği (AB) Temsilcisi Kader...

Avrupa Sosyalistler Partisi kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Mesajda "Muhalefet partilerinin, saygın ve şefkatli bir lider olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz" denildi.

CHP Avrupa Birliği (AB) Temsilcisi Kader Sevinç, Avrupa Sosyalistler Partisi’nin (PES); Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajını paylaştı. PES’in açıklamasında, "Muhalefet partilerinin, saygın ve şefkatli bir lider olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında birleşmesini sonuna kadar destekliyoruz” denildi.

Kader Sevinç'in paylaştığı PES’in mesajı şöyle:

“Türkiye’deki seçimlere bir ay kaldı, Türkiye’deki insanlar için Erdoğan’ın otoriterliğine karşı durmak, demokrasi ve güçler ayrılığı için önemli bir an. Muhalefet partilerinin, saygın ve şefkatli bir lider olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında birleşmesini sonuna kadar destekliyoruz.”