Astrolog Meral Güven'den devam eden şampiyonluk tahmini: Fenerbahçe bu yıl da zirvede!

Astrolog Meral Güven'den devam eden şampiyonluk tahmini: Fenerbahçe bu yıl da zirvede!
Futbol takımlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle dikkat çeken astrolog Meral Güven, bu sezonun Süper Lig şampiyonu konusunda iddialı açıklamalarda bulundu. Geçmiş yıllardaki doğru tahminleriyle tanınan Güven'nin son öngörüsü dikkat çekti.

Son üç yılın şampiyonlarını doğru tahmin ettiğini söyleyen Meral Güven, özellikle 2022-2023 Süper Lig sezonuyla ilgili yaptığı tahminle büyük yankı uyandırmıştı. O dönemde Galatasaray'ın sezon başında başarısız görüneceğini, ancak son haftalarda mucizevi bir şekilde şampiyon olacağını söyleyen Güven, bu öngörüsünde haklı çıkmıştı.

Bu sezonun şampiyonu Fenerbahçe olacak

Geçtiğimiz Ağustos ayında yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin iki yıl üst üste Süper Lig şampiyonu olacağını iddia eden Güven, bu sezon da aynı tahmini tekrarladı. Güven, TGRT Haber'deki açıklamasında şunları söyledi:

"Haritamda, kartlarımda ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını üstüne basa basa söylüyor. Daha önce kendi yayınlarımda da söylediğim gibi 'hissiyatlarım' da bu yönde ilerlemekte. Bunun bir dönüşü var mı? Hayır. Ardından 'Galatasaray şampiyon olacak' diyemem. Aksi takdirde Fenerbahçe şampiyon olursa bu konuda benim çok ciddi yalancı konumuna düşmeme sebep olur. Şu an için öngörülerimi ve yaptığım analizleri dile getirmiş olursam; sonuç ortada demektir. Yanılgıya düşsem bile bu beni incitmez. Çünkü ben ilmin değeriyle hareket ediyorum. O yüzden evet, Fenerbahçe şampiyon olacak."

Öne Çıkanlar