Tarih belli oldu: Bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Tarih belli oldu: Bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Milyonlarca emeklinin beklediği haber haziran ayıyla birlikte geldi. Bayram ikramiyelerini bekleyen emeklilere ilişkin ödemelerin hesaplara yapacağı tarih belli oldu.Kurban Bayramı giderek yaklaşırken bayram ikramiyeleri ile ilgili...

Milyonlarca emeklinin beklediği haber haziran ayıyla birlikte geldi. Bayram ikramiyelerini bekleyen emeklilere ilişkin ödemelerin hesaplara yapacağı tarih belli oldu.

Kurban Bayramı giderek yaklaşırken bayram ikramiyeleri ile ilgili haberler yakından takip ediliyor. Bayram ikramiyelerine zam uygulanacağı ile ilgili önemli iddialar bulunuyor ancak konu hakkında herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Herhangi bir zam açıklaması olmadığı taktirde Kurban Bayramı için de Ramazan Bayramı ikramiyelerinde olduğu gibi 2000 TL ödeme alacaklar.

Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne kadar olacağı ile ilgili aramaların ardından en çok merak edilen ve araştırılan diğer konu ise bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı oldu. Ramazan Bayramı ikramiyeleri bayramdan hemen önce hesaplara aktarılmıştı.

Kurban Bayramı için ödemelerin de bayramdan önce yatması bekleniyor. İkramiyelerin bayramdan 1 hafta önce yani 21 Haziran Çarşamba gününden itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar