Emlak Konut'un düşük faizli ev kredisi hangi illeri kapsıyor? İşte 4 ayrı ödeme koşulu

Emlak Konut'un düşük faizli ev kredisi hangi illeri kapsıyor? İşte 4 ayrı ödeme koşulu
Bankaların yüksek faizlerden dolayı konut kredisi geri ödemesi neredeyse imkansız hale geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut, konut piyasasındaki düşüşün önüne geçmek için kampanya başlattı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut, durağan piyasayı hareketlendirmek için kampanya başlatıyor. Kampanya 5 ilde 16 projeyi kapsıyor.

Hürriyet’ten Gülistan Alagöz’ün haberine göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem ‘Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek’ kampanyasındaki 4 ayrı ödeme koşulunu şöyle anlattı:

- “Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapıyoruz. (6 milyon liralık ev 4.5 milyon liraya düşüyor.)

- İkinci koşulda; yüzde 25 peşinatlı, vade farksız ara ödemeli satış modelinde 6, 12 ve 24’üncü aylarda ara ödemeler bulunuyor.

- Üçüncü koşulda; yarısı peşin, kalan yarısı da 1.29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeniyor. Yani alıcıya 2 yıl ödemesiz dönem fırsatı sağlıyoruz.

- Dördüncü seçenekte; yüzde 25 peşinat, 1.29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit imkânı sunuyoruz.”

Hangi illerdeki hangi projeleri kapsıyor?

Kampanya, İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’deki 16 projeyi kapsıyor.

İstanbul: Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe.

İzmir: Allsancak ve Evora İzmir.

Denizli: Evora Denizli.

Balıkesir: Balıkesir Emlak Konutları.

Antalya: Park Yaşam Antalya.

Öne Çıkanlar