CHP’de "Perinaz Mahpeyker" muamması; önce atandı sonra ataması iptal mi edildi?

CHP’de "Perinaz Mahpeyker" muamması; önce atandı sonra ataması iptal mi edildi?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Perinaz Mahpeyker’in Genel Başkan Danışmanı olduğu iddialarını yalanladı."Perinaz Mahpeyker" iddialarını yalanladıAKP’den Batman Belediye Başkanı aday adayı ve milletvekili aday...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Perinaz Mahpeyker’in Genel Başkan Danışmanı olduğu iddialarını yalanladı.

"Perinaz Mahpeyker" iddialarını yalanladı

AKP’den Batman Belediye Başkanı aday adayı ve milletvekili aday adayı olan Perinaz Mahpeyker’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olduğu iddiasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den yanıt geldi

Tele 1 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Erdem şu ifadelere yer verdi: “Böyle bir ismin ataması söz konusu değil. Bu nasıl gündem oldu bilmiyorum. Genel Merkezimizde Perinaz Mahpeyker diye bir genelgemiz yok. 4 Haziran’dan sonra danışman kadrosu sıfırdan kuruldu. Bu isimli bir danışman yok” dedi.

Atama muamması devam ederken kamuoyuna yansıyan atama belgesindeki tarih 26 Mayıs. Ancak 4 Haziran CHP'de 4 Haziran öncesi bütün danışmanlıklar iptal edildi.

Ne olmuştu?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya paylaşımlarında hakarette bulunduğu ortaya çıkan, AKP’den belediye başkanlığı ve milletvekilliği için aday adayı olan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı “Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu Danışman” olarak atadığı haberi yeni bir “danışman krizine” yol açmıştı.

Kriz Perinaz Mahpeyker Yaman’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini danışman olarak atadığını sosyal medyada ıslak imzalı atama tebliği belgesini yayınladığı X (Twiter) platformu paylaşımının ortaya çıkması ile ortaya çıkmıştı.

Perinaz Mahpeyker Yaman’ın geçmişte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yönelik paylaşımları sosyal medyada paylaşıldı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda bizzat Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek iddiayı yalanlayan bir paylaşım yaptı.

Öne Çıkanlar