AKOM'dan İstanbullular için kritik uyarı: Üç gün boyunca sürecek

AKOM'dan İstanbullular için kritik uyarı: Üç gün boyunca sürecek
AKOM'un uyarısına göre ise İstanbul genelinde bu gece saatlerinden cumartesi akşam saatlerine kadar yerel gök gürültülü sağanak geçişleri bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, İç Ege, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Çanakkale, Bilecik, Bolu ve Ordu çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, İç Ege, Edirne, Kırklareli ve Karaman çevreleri ile Hatay kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

AKOM'dan uyarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada da, kentte içerisinde Avrupa Yakası'nın batı bölgelerinde gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiği duyuruldu.

Ayrıca AKOM'un uyarısına göre, kent genelinde bu gece saatlerinden cumartesi akşam saatlerine kadar yerel gök gürültülü sağanak geçişleri bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar