CHP’li belediye, eski TÜGVA temsilcisini başkan yardımcısı olarak atadı

CHP’li belediye, eski TÜGVA temsilcisini başkan yardımcısı olarak atadı
CHP’li Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. Kasapoğlu’nun, biyografi kısmında TÜGVA geçmişinin de gizlendiği ortaya çıktı.

Yerel seçimlerde, Afyon Belediyesi tam 74 yıl sonra CHP’ye geçti. Seçim süreci boyunca açıklamaları tepki çeken Afyon Belediye Başkanı CHP’li Burcu Köksal, eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Afyon Belediyesi’nin internet sitesinde Başkan Yardımcısı olarak atandığı belirtilen Kasapoğlu’nun özgeçmişinde “TÜGVA İl Temsilcisi” olarak görev aldığının gizlendiği görüldü.

eski-tugva-yoneticisi-chpli-belediyede-baskan-yardimcisi-yapildi.webp

Kasapoğlu’nun özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor:

“2009-2015 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde farklı birimlerde görev aldı. 2015 yılından bu yana Afyonkarahisar Belediyesi'nde; Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Muhtarlık İşleri Müdürü, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü, İtfaiye Müdürü ve Kültür Sosyal İşler Müdürü olarak çalışmış olup; Hali hazırda Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne de vekaleten bakmaktadır.”