Merakla beklenen "Kimler Geldi Kimler Geçti" galası düzenlendi: Gecenin sürprizi ise Edis oldu!

Merakla beklenen "Kimler Geldi Kimler Geçti" galası düzenlendi: Gecenin sürprizi ise Edis oldu!
Netflix, efsane bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdiği yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’nin galasını gerçekleştirdi. Eğlence, Deniz Sipahi’nin sahnesi ile devam ederken gecenin bir diğer sürprizi ise Edis’in performansı oldu.

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin galası, Divan Kuruçeşme'de muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusuyla geceye damga vurdu. Galaya dizinin diğer oyuncuları Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve daha birçok isim katıldı.

Dizinin yaratıcısı Ece Yörenç, yönetmeni Bertan Başaran ve yapımcısı Kerem Çatay da geceyi renklendiren isimler arasındaydı.

Sanat, eğlence ve sinema dünyasından birçok ünlünün de katıldığı galada, sahnede Deniz Sipahi ve Edis gibi isimler unutulmaz performanslar sergiledi. Edis'in şarkıları, dizi sahnelerine de renk katarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

"Kimler Geldi Kimler Geçti", modern ilişkilerin karmaşıklığını ve gerçekliğini yansıtan bir yapım olarak 9 Mayıs'ta Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Bu dizi, izleyicilere kendi ilişkileri ve arkadaşlıkları hakkında yeni bakış açıları sunacak.