Cem Yılmaz ve Necla Karahalil birlikteliği sona erdi

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil birlikteliği sona erdi
Cem Yılmaz'ın yeni birlikteliği uzun soluklu olmadı. Necla Karahalil ile birlikteliğine son verdi. İki isim, birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın özel hayatı, son dönemde merak konusu olmaya devam ediyor.

İki ay önce pilates ve yemek videolarıyla tanınan dijital içerik üreticisi Necla Karahalil ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz, yeni ilişkisinin duyulmasının ardından sevgilisi için Tekirdağ'a giderek jest yapmıştı.

Cem Yılmaz genç sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi - Tele1

Ancak, Cem Yılmaz ile Necla Karahalil arasındaki birliktelik kısa süreli oldu.

İkilinin ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. Yılmaz ve Karahalil'in, birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktıkları görüldü.

k.jpg

Gündemde Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ikilisi yer aldığı dönemde 'Bir hal yaşıyorum ama iyileşeceğim' diyen Karahalil, 23 Nisan'da sevgilisinin doğum gününde helva kavurmuştu.

Daha sonra Necla Karahalil sosyal medya hesabında "O yüzden 'kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez' diyor şair burada. Diyor ki 'akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler' diyor. 'Hep aklın fikrin şeyde' diyor.' ifadelerini kullandı.

Necla Karahalil ve Cem Yılmaz çiftinden birbirlerine gönderme dolu sözler görülürken, Cem Yılmaz'ın 'Top gibi oynarım, sen gönder' paylaşımı hoş karşılanmadı.

ekran-goruntusu-2024-05-09-143859.png

Ancak ünlü komedyen ve sevgilisi hakkında detaylı bir açıklama yapılmadığı için, ayrılığın nedenleri hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.