Cem Yılmaz'ın son gösterisinde skandal olay!

Cem Yılmaz'ın son gösterisinde skandal olay!
Komedyen Cem Yılmaz son gösterisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi. Salonda seyircinin taşkınlığına dayanamayan Cem Yılmaz sahneyi terk etti. O kişi salondan çıkarılıncaya kadar sahneye gelmedi. Gösterideki o anlar sosyal medyada yerini aldı.

Komedyen Cem Yılmaz son gösterisindeki skandal bir olayla kısa sürede gündem oldu.

Ünlü komedyenin ''Hoşgeldiniz CHP'liler'' dedikten sonra sahneyi terk ettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti.

Söz konusu görüntüler, Yılmaz'ın siyasi bir yorum yaptığı ve izleyenlerin buna tepki gösterdiği olarak yorumlandı. Fakat olayın perde arkasında yaşananlar daha farklı sonuç gösterdi.

''Devamlı bağırıp çağırdı''

Gösteride olan kişi sosyal medya üzerinden açıklama yaparak; ''O kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi'' dedi.

Aynı kişi ''Şakalarla ilgili bir şey yok. Oradaki kadın yüksek sesle devamlı Cem Yılmaz'ın esprilerine evet ben de. Aynen ben gibi bağırarak konuşuyordu'' ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz taşkınlık yapan izleyiciler salondan çıkarılana kadar sahneye geri dönmedi.